maanantai 20. helmikuuta 2017

Pinkit pitsikynnet

Barry M Mediterraneaniin minulla on vähän ristiriitainen suhde. Lakassa on aivan upea hohde ja kiilto, mutta tälläiset metallinhohtoiset shimmeriset kynsilakat näyttävät kiiltävinä helposti todella tunkkaisilta. Kun lakkaa katsoo oikeasta kulmasta, se näyttää upean sähkyvältä murretulta pinkiltä, mutta valossa, jossa lakan kulta-pinkki duochrome-efekti ja kookkaat shimmerhippuset säihkyvät kaikki yhtä aikaa, siinä on todellakin liikaa kaikkea ja siitä tulee nuhruinen vaikutelma.

En osaa sanoa, miksi en ole aiemmin ymmärtänyt kesyttää tätä koreilevaa kynsilakkaa mattapäällyslakalla. Mattaushan tuo tällaisistä voimakkaista lakoista hienostuneesti niiden parhaat puolet esiin. Onneksi tällä kertaa keksin levittää sen päälle mattapäällyslakan ja tykkäsin siitä uskomattoman paljon :)

Lyhyemmät kynnet Mediterranean peittää kahdella kerroksella, mutta näin pitkissä kynsissä vapaan kasvun raja jää näkyviin, joten lakkasin sitä kolme kerrosta. Mediterranean on aika hidas kuivumaan ja yritin laittaa mahdollisimman ohuita kerroksia.

Koristeeksi halusin leimata pitsiä, joka jättäisi pohjalaakkaa kunnolla näkyviin. Sopiva kuvio löytyi MoYou Fashionista 16 -leimauslaatasta. Leimasin kuvion kynsien tyviin poikittain Konadin valkoisella leimauslakalla.

Tällä lakkauksella olin aika monta päivää ja tykkäsin lakkauksesta tosi paljon. Nykyään minulla on niin paljon muitakin harrastuksia, etten ehdi lakata kynsiä turhan usein. Näin iso shimmer on kaunista kynnellä, mutta aivan raivostuttavaa poistaa kynsiltä foliomenetelmälläkin.

Käytetyt kynsilakat ja leimauslaatta:

Mitä tykkäätte kynsistä? :)

8 kommenttia:

 1. Mä olen vältellyt leimaamista taas aika reippaalla kädellä.. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni. Sain näistä sun kivoista kynsistä vähän inspistä. Jospas minäkin taas uskaltautuisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että sait inspiraatiota :) Sä kyllä teet niin kauniita kynsiä muutenkin kuin leimaamalla :)

   Poista
 2. On kyllä hurjan sievä lakkaus! ♥ Ja lakkakin on todella nätti, erityisesti tällain matattuna :)

  VastaaPoista
 3. *miettii jo minkä duo-/multichromen mattaa ensimmäisenä* Upeat kynnet! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Eve! Hauskaa, että tykkäät :)

   Poista
 4. Aivan käsittämättömän kaunis lakkaus! En tiedä miltä tuo lakka näyttää kiiltävänä mutta mattana se on UPEA!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Camilla! Mattana se on paljon parempi :)

   Poista